Nieuws

Vacature Advocaten-medewerkers

Tilia Law is een middelgroot advocatenkantoor dat zich sinds 1993 toelegt op het ondernemingsrecht in de ruime zin van het woord, en actief is in het handelsrecht, vennootschapsrecht, mededingingsrecht, arbeidsrecht en pensioenrecht.

 

Om onze rangen te versterken zijn wij op zoek naar advocaten-medewerkers met enige ervaring en met interesse voor het vennootschapsrecht, contractenrecht en het voeren van commerciële geschillen. De kandidaten zijn bij voorkeur drietalig (NL/FR/EN).

Wat mag u van ons kantoor verwachten? 

 

  • een motiverende en integere werkomgeving

 

  • een begeleiding en vorming door senior advocaten en een rechtstreekse betrokkenheid met cliënten in dossiers

 

  • gevarieerde dossiers

 

  • een competitieve bezoldiging

 

  • een professionele ondersteuning

 

  • een ‎enthousiast team

 

 

Geïnteresseerd in deze vacature?  Stuur dan uw cv naar Patricia Van Den Borre,  Tilia Law, Leuvensesteenweg 369 bus 1, B-1932 Sint-Stevens-Woluwe, of naar patricia.vandenborre@tilia.law.  U kunt ook reageren via onze website www.tilia.law, waar u tevens meer informatie vindt over ons kantoor. Elke sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.