Nieuws

Vacature advocaat-medewerker Vennootschapsrecht

Om onze rangen te versterken zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker met 2 à 3 jaar ervaring en met interesse voor het vennootschapsrecht, contractenrecht en het voeren van commerciële geschillen. De kandidaat is bij voorkeur drietalig (NL/FR/EN).

 

Wat mag u van ons kantoor verwachten? 

  • een motiverende en integere werkomgeving
  • een begeleiding en vorming door senior advocaten en een rechtstreekse betrokkenheid met cliënten in dossiers
  • gevarieerde dossiers
  • een competitieve bezoldiging
  • een professionele ondersteuning
  • een ‎enthousiast team

 

Geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan uw cv naar Patricia Van Den Borre, Tilia Law, Leuvensesteenweg 369 bus 1, B-1932 Sint-Stevens-Woluwe, of naar mailto:patricia.vandenborre@tilia.law.U kunt ook reageren via onze website www.tilia.law, waar u tevens meer informatie vindt over ons kantoor. Elke sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.